misik attila

1976-ban születtem Miskolcon, azóta is itt élek, a munkáim jelentős része is mindig e településhez kötöttek.

1998-ban a Miskolc Televíziónál vállaltam munkát, ahol a média háttérmunkálataival szorosabb kapcsolatba kerültem. A kétezres évtől digitálisan - előtte analóg technológiával – vágóként, adásrendezőként gyártottam a televíziós műsorokat.

2006-tól a Kazincbarcikai Városi Televíziónál szintén utómunkálatokban, 2012-től pedig egy miskolci székhelyű produkciós iroda műszaki-, illetve stúdióvezetői beosztásában dolgoztam, ahol a kreatív csapat technikai irányítása, illetve a cég működéséhez szükséges feltételek biztosítása volt a feladatom. Időközben elvégeztem a kommunikáció és média online alapszakot, majd az andragógus mesterszakot a Nyíregyházi Egyetemen.

2016 év végén felkérést kaptam az Antenna Hungária Zrt. megbízásából létrejött budapesti Tudástár Média Akadémia elméleti – gyakorlati oktatói státuszának betöltésére, ahol képtechnika és vágáselmélet – gyakorlat tantárgyakat oktattam. Ugyanebben az évben az Európa Rádió hangmestere is lettem, majd két évre rá elvállatam a PR és marketing feladatok ellátását és a műszakivezető-helyettesi feladatkört, amiket azóta is betöltök.

 

AdatlapSola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt