2019-07-29 |
...
Van egy édes finomság hazánkban, aminek kevesen tudnak ellenállni, leginkább túróval, vagy kakaóporral fogyasztjuk, és az első magyar nyelvű leírása az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának a 16. század végén írt szakácskönyvében olvasható.

Talán már Önök is rájöttek, hogy ez bizony a palacsinta, amelynek számtalan változata ismert, ám csak a Creppy PalacsintaHáz alapítója mert olyan nagyot álmodni, hogy merőben másként tálalja fel nekünk a palacsintát. A miskolci vállalkozó hölgy volt az egyedüli, aki hazánkat képviselte az Egyesült Államokban a Fiatal Vállalkozók Világtalálkozóján és bemutathatta a kidolgozott frachise rendszerét. Ismerjék meg a Creppy Palacsintaház tulajdonosát Oszlánczi Rékát.

 

Kiemelés:



Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt