Az elmúlt 20 évben visszaesett a káposzta fogyasztás Magyarországon

A káposzta egészséges, C-vitaminban gazdag, késő őszig termő zöldségünk, ami ráadásul jól el is tárolható
  • címlap
  • /
  • Az elmúlt 20 évben visszaesett a káposzta fogyasztás Magyarországon
Az elmúlt 20 évben visszaesett a káposzta fogyasztás Magyarországon
A káposzta egészséges, C-vitaminban gazdag, késő őszig termő zöldségünk, ami ráadásul jól el is tárolható
2020-10-17 |
...
Aki még eszik káposztát, az főleg fejes káposztát fogyaszt, ez teszi ki a hazai termesztés több mint 90 százalékát, a maradék főleg lila káposzta. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye az ország legjelentősebb káposzta termelő vidéke, itt 400 hektáron foglalkoznak ezzel a zöldséggel. A részletekről Hunyadi Istvánt, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Terméktanács ügyvezető igazgatóját hallják.
Kiemelés:



Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt