Esztár református közössége hálaadó istentiszteletre készül október 29-én. A hajdú-bihari település magas tornyú, nagy méretű, 900 férőhelyes templomán pályázati támogatás segítségével sikerült elvégezni a régóta szükséges külső felújítást. Ezzel párhuzamosan egy másik forrás felhasználásával az egyházközség kezelésében lévő temető ravatalozója is megújulhatott, ezért is hálát mondanak majd a szombati alkalmon. A gyülekezet életében az elmúlt években több ilyen lehetőség is megadatott.
2022-10-28 |
A felújítás eredményét hálaadó istentisztelet keretében vette birtokába a helyi református közösség. A szép környezetben álló templom jelentős rekonstrukción esett át, amire pályázat révén nyertek közel 15 millió forint támogatást.
2022-09-28 |
Az épület a „Tiszántúl templomépítési program” keretén belül újult meg 100 millió forintos támogatással, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma is segítette a munkálatokat további 7 és fél millióval.
2020-09-09 |
Hálaadó istentiszteletet tartanak Nyírszőlősön, február 8-án, vasárnap a Nyírszőlősi Református Gyülekezeti Ház fennállásának 10. évfordulója alkalmából. Az istentiszteleten Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke hirdet igét. Az istentiszteletet követően a gyülekezeti ház udvarán az emlékezés jegyében fát ültetnek. Az ünnepséget szeretetvendégség zárja. Rádiónkat Kósa László lelkipásztor tájékoztatta.
2020-03-07 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt