Szabadtéri zenés istentiszteletet tartanak július 4-én, szombaton 18 órától az Abaújvári Református Egyházközség parókia kertjében.
0:00
0:00
2020-07-01 |
Istentiszteletet közvetítettünk a sárospataki református templomból. Igét hirdetett Fodor Ferenc, a gyülekezet lelkipásztora.
Református istentiszteletet közvetítettünk Tiszavasváriból. Igét hirdetett Szvoren Attila, a gyülekezet lelkipásztora.
Istentiszteletet közvetítettünk az encsi református templomból. Igét hirdetett Baksy Mária esperes-lelkipásztor.
Református istentiszteletet közvetítettünk Tiszadadáról. Igét hirdetett Fazakas Alpár, a gyülekezet lelkipásztora.
Istentiszteletet közvetítettünk a nyíregyháza-városi református templomból. Igét hirdetett Gaál Sándor esperes-lelkipásztor.
Bár a református templomok immár ismét megnyithatták kapuikat a hívek előtt - és nem csak vidéken, hanem a fővárosban is –, az elmúlt hetekben, hónapokban sokaknak pótolhatatlan lelki táplálékot jelentettek azok a gondolatok, áhitatok, üzenetek, melyeket online, az internet és közösségi média segítségével juttattak el a gyülekezetek tagjaihoz a lelkipásztorok, egyházi vezetők.
2020-05-22 |
Jézus Krisztus mennybemenetelének ünnepén istentiszteletet közvetítettünk a tokaji református templomból. Igét hirdetett Jóczik-Tóth Orsolya, a gyülekezet lelkipásztora.
Református istentiszteletet közvetítettünk Nyírbogdányból. Igét hirdetett Angyalosy Zsoltné, a gyülekezet lelkipásztora.
Autós istentiszteleteket tartanak Kiskunmajsán és Móricgáton a református gyülekezet tagjai. A Bács-Kiskun megyei református egyházközség vezetői a koronavírus járvány miatt döntöttek a szokatlan forma mellett. Az első két alkalmon a szokásosnál többen vettek részt az istentiszteleten.
2020-05-10 |
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt