Ez már hagyomány az iskola életében, ám az idei évtől kezdve nemcsak az intézményhez való kötődésről tettek tanúbizonyságot a gyerekek, hanem arról is, hogy a keresztyén értékrendet, szemléletet is magukénak vallják. A Miskolc Komlóstetői Általános Iskola fenntartója tavaly ősztől a Tiszáninneni Református Egyházkerület, az intézmény iskolalelkésze Antal Mariann a Miskolc Vasgyári Református Egyházközség lelkipásztora.
2021-06-10 |
Istentiszteletet közvetítettünk a debreceni református Nagytemplomból. Igét hirdetett Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.
Istentiszteletet közvetítettünk a bükkzsérci református templomból. Igét hirdetett Ferenc József, a gyülekezet lelkipásztora.
Pünkösd másodnapján ökumenikus istentiszteletet közvetítettünk felvételről Miskolcról, az Avasi református templomból. Igét hirdetett Ternyák Csaba, az egri római katolikus főegyházmegye érseke. A felvétel május 20-án készült.
Pünkösdi ünnepi istentiszteletet közvetítettünk a debreceni református Nagytemplomból. Igét hirdetett Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.
Szűcs Tibor, a szamostatárfalvi református gyülekezet lelkésze azt mondja, az első alkalmat hálaadó istentiszteletként élte meg a pici közösségük. Lelkészként a sok hét kihagyás után úgy érezte magát, mint kezdő korában, viszont így minden szónak, éneknek, imádságnak, liturgiai elemnek megvolt a jelentősége.
2021-05-16 |
Jézus Krisztus mennybemenetelének ünnepén istentiszteletet közvetítettünk Miskolcról, a belvárosi református templomból. Igét hirdetett Bodáné Falucskai Ilona lelkipásztor.
Istentiszteletet közvetítettünk Miskolcról, a Diósgyőr-Vasgyári református templomból. Igét hirdetett Antal Mariann, a gyülekezet lelkipásztora.
Istentiszteletet közvetítettünk az újfehértói református templomból. Igét hirdetett Baracsi István, a gyülekezet lelkipásztora.
Istentiszteletet közvetítettünk felvételről a Mezőtúr-Belvárosi Református Nagytemplomból. Igét hirdetett Mihalina László, a gyülekezet lelkipásztora. A felvételt a Mezőtúri Református Televízió készítette április 18-án.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh