A Tudományos Újságírók Klubja legutóbbi közgyűlésén elnökségének tagjává választotta Németh Csabát, miskolci újságírót

  • címlap
  • /
  • A Tudományos Újságírók Klubja legutóbbi közgyűlésén elnökségének tagjává választotta Németh Csabát, miskolci újságírót
2021-07-06 |
...
A Tudományos Újságírók Klubja legutóbbi közgyűlésén elnökségének tagjává választotta Németh Csabát, miskolci újságírót, a Zsolca TV és a Csillagpont Rádió főszerkesztőjét. A Tudományos Újságírók Klubja 1990 márciusában alakult a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tudományos-műszaki szakosztályának utódjaként. A klub fő célja a tudományos újságírók, illetve tudományos ismeretterjesztést végző tudományos kutatók közötti kapcsolatok erősítése, a szakmai továbbképzés támogatása, valamint az utánpótlás, a tudományos újságírás oktatásának elősegítése. Németh Csaba elnökségi taggal és Dürr Jánossal, a Tudományos Újságírók Klubjának elnökével beszélgettünk.

A klub fő célja a tudományos újságírók, illetve tudományos ismeretterjesztést végző tudományos kutatók közötti kapcsolatok erősítése, a szakmai továbbképzés támogatása, valamint az utánpótlás, a tudományos újságírás oktatásának elősegítése. Németh Csaba elnökségi taggal és Dürr Jánossal, a Tudományos Újságírók Klubjának elnökével beszélgettünk.

Németh Csaba

Kiemelés:
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt