2000-ben vált szükségszerűvé a templom első komolyabb felújítása, majd az ezt követő gyors állagromlás következtében, 2020-ban a fiatal lelkipásztor Mike Martin, nemcsak a felújításban, hanem a megújulásban is gondolkodott. Ekkor kezdték el a templom külső felújítását: a homlokzat egy világosabb, új színt kapott, kicserélték a nyílászárókat és a tetőhéjazatot, és a templom udvarán megkezdődött a parkosítás. A belső felújítást a Bunyik és társa építész irodára bízták.
2021-11-06 |
Kishuszár futamok – előfutamok, „Huszárságok Kiss Kata Zenekar és egyéb kulturális események is várják a Nemzeti Vágta Borsod megyei selejtezőjének programjára az érdeklődőket Hernádkak-Belegrádra-augusztus 7-én, szombaton. A programról érdeklődünk a telpülés polgármesterétől.
0:00
0:00
2021-08-03 |
A Miskolc melletti településen tavaly megkezdett munkálatok során már felújították a homlokzatot, a falak javítása mellett a tető héjazatát és a nyílászárókat is kicserélték, valamint a tető hátuljára egy kakas szimbólum került. Mint rádiónknak Mike Martin, a gyülekezet lelkipásztora elmondta: a tervek szerint a húsvétot már a megújult templomban köszöntheti a gyülekezet.
2021-02-28 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt