A Debreceni Református Kollégium Óvodája több mint 700 millió forintból bővült és újult meg. Az intézmény a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjában részesült állami támogatásból. A meglévő létesítmény mellé egy újat építettek, ahol egy csoportszoba kapott helyet, valamint egy 80 négyzetméteres tornaterem és egyéb kiszolgáló helyiségek, de bővült az udvar is. Ezek mellett renoválták, kifestették a régi épületet is.
2023-09-20 |
A nyári szünidőben összesen 46 tantermet újítottak fel, illetve a folyosók és vizesblokkok korszerűsítése is megtörtént. Ezen kívül a 3 feladatellátási helyen kicserélték a padok egy részét és informatikai eszközöket vásároltak.
Egész nyáron dolgoztak Nyíregyházán az un. „repülőhíd” felújításán, hiszen már szemmel látható volt a vaselemek rozsdásodása. A közelben lévő középiskola, a számtalan ipari üzem miatt nagy itt a forgalom, arról nem beszélve, hogy egy egész városrészt köt össze a belvárossal. A felújítás időszerűségét mutatja az is, hogy a tervezettnél nagyobb volumenű munkára volt szükség, így a híd és a nyári közlekedés biztosítása együttesen meghaladja a 185 millió forintot.
2023-08-29 |
A tavaszi szezon lezárását követően azonnal elkezdődtek a felújítási munkálatok a DVTK Jegesmedvék otthonában, a Miskolc Városi Jégcsarnokban.
2023-08-29 |
Csaknem 960 millió forintból újult meg a miskolctapolcai őspark. Fejlesztették a teljes közműhálózatot, megszépültek a sétálóutak, mintegy 30 ezer növényt ültettek el a területen. Emellett miniatűr bronzszobrokat és fa játékszobrokat helyeztek ki.
2023-08-29 |
A pályázati forrásból megvalósuló beruházás során az épület homlokzati szigetelése, nyílászárók cseréje, akadálymentes mosdó kialakítása valósul meg. Az olvasók a zárva tartás ideje alatt - várhatóan 2024. január végéig - a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületében és a többi fiókkönyvtárában vehetik igénybe a szolgáltatásokat.
2023-07-31 |
Az iskola épülete kívül és belül egyaránt átalakult és új tornacsarnokot kapott, a korszerűsítés mellett infrastrukturális fejlesztés keretében az oktatáshoz szükséges korszerű technológiákat és eszközöket is vásároltak az iskolának. Az iskola ezzel csatlakozott a 21. századi szakképző iskolák körébe.
2023-07-11 |
Az avató ünnepségen Schmidt Ádám sportért feleős államtitkár elmondta, hogy a több mint 120 milliós kormányzati támogatás jó helyre került. Sportszerető, mozgást szerető városban újítja meg a lehetőségek tárházát. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, miniszter-helyettes szerint a most átadott létesítmény a működőképessé tett uszodával együtt szerves egészet alkot.
2023-04-20 |
Több éve húzódik a kállósemjéni görögkatolikus templom felújítása, de most már jó ütemben haladnak a munkálatok – a templomkülső elkészült - tudtuk meg Orosz István Árpád parókustól. A külső felújítás mellett a belső térben is lesznek változások – ezen dolgoznak jelenleg.
2023-03-13 |
Előreláthatólag már tavasszal birtokba vehetik az emberek a megújult Tapolcát, a Dayka utcai átkötés is a tervek szerint alakul.
2023-01-26 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt