Elfogadta a költségvetést a Miskolc melletti Szikszó önkormányzata. Minden területen csökkenteni kellett a kiadásokat. Az elmúlt időszak rezsiár emelkedése határozza meg az idei költségvetést. 100-150 milliós többletkiadással kell, hogy számoljon a város. A gáz és a villanytöbblet miatt a talpon maradás a cél - de ezt megfogják oldani a városban- mondta a városvezető. A testületi ülés után Sváb Antal elmondta, hogy megtervezett költségvetésről van szó.
2023-03-06 |
A tavaly meghirdetett Részvételi Program és az idén megszavazott Részvételi költségvetés részeként miskolciak javaslatait, illetve azokkal kapcsolatos érveit, meglátásait, majd pedig szavazatait várja Miskolc Önkormányzata, október végéig. Az önkormányzat és a programban együttműködő civil résztvevők a folyamat lebonyolítására egy internetes oldalt hoztak létre: a tervezzukmiskolcot.hu felületet.
2022-09-14 |
Kerékpártárolási és játszóterek fejlesztésre illetve iskolabusz rendszer kialakítására is gondoltak a miskolciak. Már elkezdődött az ötletek előszűrése a szavazás előtt, melyet a Polgármesteri Hivatal különböző szakosztályai és a Részvételi Tanács végeznek. Szeptember 01-én kezdődik a szavazás, mely során kategóriánként 15 ötletre szavazhatnak majd a miskolciak.
2022-08-19 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt