Október a látás hónapja. A Magyar Látszerész Szövetség kezdeményezésének köszönhetően, októberben díjmentesen végzik a látás- és szemüvegellenőrzést a kampányban részt vevő optikák.
2023-10-16 |
Azonnal látványos javulást lehet elérni a speciális lencsékkel, bár a probléma megállapításához mindenképpen szakember szükséges. Október a látás hónapja, ennek apropóján beszélgetett elsősorban a színtévesztés és a diszlexia korrigálásának módszeréről Kőpataki Lilla optikussal beszélgetünk.
2021-10-22 |
Téritésmentes szemészeti vizsgálaton vesznek részt az állami gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyermekek Borsod megyében. Láss, hogy ők is láthassanak! elnevezéssel látásvizsgálati program inditott el a Magyar Látszerész Szövetségaz Emberi Erőforrások Minisztériuma, a civil szervezetek és magánszemélyek összefogásával.
2021-10-19 |
Október a Látás hónapja. A Magyar Látszerész Szövetség kezdeményezésére, októberben, a kampányban részt vevő optikák díjmentesen végzik a látás- és szemüvegvizsgálatot. Az akcióhoz több miskolci látszerész üzlet is csatlakozott.
2021-10-14 |
Optikusok kezdeményezésére lett évekkel ezelőtt október a látás hónapja. A cél, hogy a felnőtt, 40 év feletti lakosság egy évben egyszer szűrővizsgálaton vegyen részt. Az utóbbi években bizonyos szembetegségek előfordulása, mint például szürkehályog, zöldhályog, idősebb korban a makula degeneráció egyre gyakoribb. De fontos, hogy a gyerekek szemét is ellenőrizzék, leginkább akkor, ha az említett betegségek előfordultak a családban.
2019-10-20 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt