A Marso Tenisz Centrum hat évvel ezelőtt vette át a tenisz sport szakmai irányítását és a működtetését, így még profibb körülmények között készülhetnek a nyíregyházi teniszezők. Poroszka Norbert a Marso Tenisz Centrum ügyvezető igazgatója elmondta, több nemzetközi versenyen vannak túl, de legfontosabb küldetésüknek a helyi fiatalok versenyeztetését tartják.
2023-08-03 |
Tíz éven belül világranglista pontokat szeretne szerezni a nyíregyházi Juhász Bence. A tehetséges teniszező jelenleg az Eötvös Gyakorló és Általános Iskola magántanulója, s jelenleg a székesfehérvári akadémián készül a sikeres szereplésre.
2021-08-03 |
Fucsovics Márton nyíregyházi teniszező már egy ideje a világ elitjébe tartozik, amelyre nagyon büszke nevelőedzője, Erőss Béla is. A szakember a mai napig kiváló kapcsolatot ápol az egykori tanítványával, és Marci rendre kikéri a véleményét egy-egy mérkőzésről. Mint mondta, már gyermekkorában lehetett látni, hogy a tehetségével és kitartásával nagyon komoly eredményeket érhet el. Legutóbb Fucsovics Márton az Ausztrál Openen verte meg Wawrinkát.
2021-02-19 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt