Az edző felelősségéről és az öltözői motiváció titkairól beszélt sátoraljaújhelyi előadásán Sisa Tibor labdarúgóedző. A korábban egyebek mellett a Budapest Honvédnál, a Tatabányánál, a Diósgyőrnél, a Kaposvárnál és a Gyirmótnál dolgozó, U19-es Európa-bajnoki bronzérmes, az U20-as válogatottat a korosztályos világbajnokságra kijuttató, Magyar Kupa-győztes szakember azt mondta, a legfontosabb feladata egy edzőnek, hogy a rá bízott gyerekeket szeresse és nevelje. Kell a technika, a jó labdakezelés, de ugyanolyan fontos a lélek, a szív, mert nem csak focistát kell, hanem embert kell nevelni.
2023-08-04 |
A díjat a szövetség 1964 óta minden évben odaítéli az adott év legeredményesebb versenyzőinek. Az elismerések köre az évek során bővült, legutóbb 2019-ben egészült ki az Év Áttörése kategóriával, amelyet azok az atléták kapnak, akik a szezon során karrierjük átütő sikerét érték el.
2021-12-29 |
Minden sportág esetében a világ és Európa-bajnokságon első hat helyezést elért sportolókat, továbbá az országos bajnokságon győzteseket ismerték el ifjúsági, junior, felnőtt és senior kategóriákban, a következő sportágakban: jégkorong, autósport, formációs tánc, biatlon, öttusa, sportlövészet, mazsorett, atlétika, birkózás, thai-boksz, úszás, íjászat, tájékozódási futás, rádiós tájékozódási futás, tájékozódási kerékpár, kick-box, karate, ökölvívás.
2021-12-23 |
Ferenczi Tamás, az Nyíregyházi Kosárlabda Klub az U11, U12, U14-es korosztályosok edzője is elkapta a koronavírust. A szakember már jobban van és az újabb feladatokra koncentrál. Az utánpótlás nevelésről és a profi kosárlabdáról is hallhatják az edző véleményét, aki korábban a nyíregyházi NB 1-es kosárlabdázók trénere is volt.
2021-03-31 |
Kanadában is játszott évekkel ezelőtt a Toronto-Vasas csapatában Kotricz Zoltán, aki jelenleg a Kálmánháza megyei másodosztályú csapat játékos-edzője.Hogy milyen tapasztalatokra tett szert Kanadában és mit tud a megszerzett tudásból kamatoztatni a Szabolcs megyei gárdánál? Az interjúból ez is kiderül.
2021-03-23 |
Fucsovics Márton nyíregyházi teniszező már egy ideje a világ elitjébe tartozik, amelyre nagyon büszke nevelőedzője, Erőss Béla is. A szakember a mai napig kiváló kapcsolatot ápol az egykori tanítványával, és Marci rendre kikéri a véleményét egy-egy mérkőzésről. Mint mondta, már gyermekkorában lehetett látni, hogy a tehetségével és kitartásával nagyon komoly eredményeket érhet el. Legutóbb Fucsovics Márton az Ausztrál Openen verte meg Wawrinkát.
2021-02-19 |
Hajós Alfréd díjjal tüntették ki Asztalos Józsefet, a Debreceni Tigrisek Kosársuli egykori alapítóját és a Debreceni Kosárlabda Akadémia edzőjét, valamint a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája testnevelő tanárát, a sportág egyik meghatározó egyéniségét. 40 éve foglalkozik eredményesen Debrecen oktatási intézményeinek és sportklubjainak fiataljaival. Edzői pályafutása az utánpótlás-nevelésben teljesedett ki, számtalan korosztályos válogatott játékost köszönhet neki a magyar kosárlabdasport.
2019-11-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt