Tavaly indította útjára és most másodszor újra Debrecenben rendezte meg országos Csodagyerek Tehetségkonferenciáját a Református Pedagógiai Intézet.
2023-04-19 |
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a Megakom Stratégiai Tanácsadó Irodával az Interreg Duna Transznacionális Programban egy nemzetközi hálózat tagjaként vesz részt a Talent Magnet nevű projekt megvalósításában.
2022-10-03 |
Debrecenben, a Református Kollégium Dóczy Gimnáziumában rendezte meg első Csoda.Gyerek Tehetség Konferenciáját a Református Pedagógiai Intézet.
2022-04-27 |
Jobbágy Dániel, miskolci fiatal életében már korán megjelent a zene szeretete. Egyetemi tanulmányai mellett évek óta komolyan veszi ezt a területet is, képzi magát, sokat gyakorol, és másokat is megörvendeztet tehetségével. Emellett szép sikereket is ér el, díjakat is magáénak tudhat.
2022-04-05 |
A teremtett világ szépségéről, és a teremtőről énekel majd szombaton este élőben Fóris Rita a Dal 2022 c. tévéműsorban. Azt mondja, elsősorban nem önmagát szeretné megmutatni, hanem az a legfontosabb számára hogy az üzenet minél több emberhez eljusson. A következő percekben a Szikra-díjas Fóris Ritát kérdezzük az Olyan szép c. daláról, és arról, hogy készül a műsorra. 
2022-02-02 |
Következetesen, folyamatosan támogatja kiemelkedő tudású, elkötelezett hallgatóit a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, ami "Akkreditált kiváló tehetségpont"-ként szerepel a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének országos nyilvántartásában.
2021-11-28 |
Két korosztályban várják az indulókat a borsod megyei előválogatóra 2021. november 1-ig.A versenyt november 13-án a Művészetek Házában tartják. A nagy múltra visszatekintő versenyt azzal a céllal szervezik meg, hogy a gyermekek minél szélesebb körben ismerjék meg a magyar népköltészet, népzene és néptánc csodálatos világát, és egy életre kötelezzék el magukat a magyarság értékei mellett.A verseny középpontjában a népi műfajok állnak, így népzene, népmese, népdal és néptánc kategóriában mérhetik össze tudásukat a fiatalok.
2021-10-17 |
Idén minden eddiginél többen jelentkeztek a  Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programjára Miskolcon. A 2021/22-es tanévben mintegy 100 ifjú tehetség vesz részt az intézmény képzésein. A miskolci regionális központban, a FIT program mellett, az MCC teljes képzési palettája elérhető, így például a középiskolások és az egyetemisták is bekapcsolódhatnak az immáron 25 éves tehetséggondozó intézmény programjaiba.
2021-10-01 |
Tíz éven belül világranglista pontokat szeretne szerezni a nyíregyházi Juhász Bence. A tehetséges teniszező jelenleg az Eötvös Gyakorló és Általános Iskola magántanulója, s jelenleg a székesfehérvári akadémián készül a sikeres szereplésre.
2021-08-03 |
A Roma Tehetség Program célja a magyarországi, tehetséges roma fiatalok támogatása. A hagyományos oktatást kiegészítő intenzív képzés a pályaválasztásban, a sikeres felvételi elérésében, valamint az eredményes diplomaszerzésben támogatja a középiskolás és egyetemista roma fiatalokat. Eddig 58 diák vett részt a programban, a következő tanévben több, mint 100 új hallgatóval bővül a program. Páskándi Ágnes, a Mathias Corvinus Collegium Roma Tehetség Program programigazgatója szól a részletekről.
2021-06-24 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt