A debreceni Nagytemplomtól a Szent Anna-székesegyházig vonulnak április 10-én. A keresztút stációit a Hajdúdorogi Főegyházmegye, a Tiszántúli Református Egyházkerület, a Debreceni Baptista Egyház, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye, a Debreceni Evangélikus Egyházközség, valamint a Debreceni Szent Háromság Magyar Ortodox Egyházközség fogadja örökbe. Az egyes stációknál a történelmi egyházak felekezeteinek igeolvasása mellett, debreceni, beregszászi és nagyváradi színészek szolgálatát hallhatjuk.
2022-04-05 |
Virágvasárnapi istentiszteletet közvetítettünk Nyíregyházáról, az örökösföldi református templomból. Igét hirdetett Nagy József, a gyülekezet lelkipásztora.
Virágvasárnapi ünnepi istentiszteletet közvetítettünk felvételről Debrecenből. Igét hirdetett Derencsényi István, a Kossuth utcai református Verestemplom elnök-lelkipásztora, a Tiszántúli Református Egyházkerület főjegyzője. Köszöntőt mondott és a liturgiában közreműködött Fekete Károly püspök.
Istentiszteletet közvetítettünk a kisvárdai református templomból. Igét hirdetett Százvai László, a gyülekezet lelkipásztora.
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt