Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség

A kölcsönös segítség a mezőgazdaság és a gasztronómia fejlődéséhez egyaránt hozzájárul
  • címlap
  • /
  • Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
A kölcsönös segítség a mezőgazdaság és a gasztronómia fejlődéséhez egyaránt hozzájárul
2020-07-19 |
...
A két szervezet már korábban is egyetértett abban, hogy hatékonyabb együttműködésre van szükség a kereslet-kínálat oldal, valamint a jogalkotók között. A kapcsolatok erősítése megoldhatja a szakképzés, az alapanyag-szükséglet, és a jogszabályi ismeretszerzés problémáit - tették hozzá.

A szakemberek szerint különösen a jó minőségű alapanyagok jelentőségét hangsúlyozta, hiszen ezek nélkül - mint írták - sem színvonalas gasztronómia, sem sikeres élelmiszeripar nem képzelhető el. A Magyarországon termelt élelmiszerek megbízhatók, beltartalmi jellemzőik kiválóak, a vásárlóknak ezért nem kell messzire menniük alapanyagokért - tették hozzá. A NAK és az MNGSZ megállapodása szorosabbra fűzte a magyar konyha, a magyar vendéglátás és a magyar agrárium kapcsolatát, és az érintettek várakozása szerint a magyar gazdaság lesz a legfőbb nyertese - fogalmazott  rádiónknak

Kiemelés: Főoldali kiemelés



Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt