Az együttműködés révén a NAV ismeretei beépülnek az egyetem tantárgyi programjába. A NAV egyúttal gyakornoki programot, közös projekteket, tudományos tapasztalatcserét és kutatási lehetőséget biztosít a Miskolci Egyetem hallgatói és tanárai számára.
2023-05-11 |
A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezetével több területen is együttműködésre lépett. A közlekedési társaság csak az elmúlt évben 200 alkalommal kérte a Mentők segítségét, amikor utasai szorultak gyors ellátásra.
2023-03-15 |
A megállapodás tovább erősíti a már meglévő szakmai kapcsolatot az oktatási központ és a vállalat között. Az együttműködés eredményeként a gépészet, valamint az elektronika és elektrotechnika ágazatokban közösen képezik a régió legjobb szakembereit. A program sikerességét mutatja, hogy a tanulók 70%-a MOL-t választja első munkahelyének, a többiek felsőfokú képzésben folytatják tanulmányaikat.
2023-02-22 |
Az ukrán háború a közös munkán túl az emberi kapcsolatokat is erősíti a Miskolci Egyetem és a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola között. A háború miatt több kárpátaljai hallgató és diák tartózkodik a miskolci egyetemen.
2022-06-15 |
Együttműködési keretmegállapodást kötött a Miskolci Szakképzési Centrum és a MÁV-Volán-csoport, amelynek a már gyakorlatban is működő részleteiről tartottak közös bemutatót.
2022-03-09 |
A dokumentumot a felsőoktatási intézmény rektora, valamint az érintett polgármesterek ünnepélyes keretek között írták alá Sárospatakon, az egyetem dísztermében.
2022-01-27 |
Az egyezséget az egyetem képviseltében Horváth Zita rektor, a főigazgatóság nevében  Lipusz Brigitta rendőrezredes, a főkapitányság részéről  Mecser Tamás rendőr ezredes, megbízott főkapitány látta el kézjegyével. Az együttműködés több részből áll, többek között az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság biztosítani kívánja a külföldi hallgatók hivatalos ügyeinek helyben, az egyetemen történő intézését.
2021-02-04 |
A két szervezet már korábban is egyetértett abban, hogy hatékonyabb együttműködésre van szükség a kereslet-kínálat oldal, valamint a jogalkotók között. A kapcsolatok erősítése megoldhatja a szakképzés, az alapanyag-szükséglet, és a jogszabályi ismeretszerzés problémáit - tették hozzá.
2020-07-19 |
24 határon túli szervezettel írt alá együttműködési megállapodást a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által 2017-ben létrehozott a Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért elnevezésű alapítvány. A megállapodás célja a kapcsolattartás és a közös projektekben való részvétel. A szervezet Debrecenben tartotta ülését, ahol a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnökével Makláry Ákossal, majd Zachar Péterrel, az alapítvány elnökével beszélgetettünk.
2019-10-31 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt