Ne halogassuk a szűrővizsgálatokat
A daganatos betegségekkel kapcsolatos érdekvédelmi, tájékoztató, betegsegítő feladatok ellátására jött létre a Gyógyulj Velünk Egyesület
2019-09-30 |
...
A szervezet tevékenysége a rendes és pártoló tagok aktív közreműködésével kiterjed a daganatos betegségekkel kapcsolatos kutatások, kezelések, egészségpolitikai döntések megismerésére, széles körben történő megismertetésére is.

Kalotay Gábor, az egyesület elnöke az Európa Rádiónak elmondta, e betegségek lehetséges megelőzésének és kezelésének nem csupán egészségügyi, hanem közgazdasági, pénzügyi, pedagógiai, pszichológiai vonatkozásaira is kiemelt figyelmet fordítanak. Teszik mindezt azért, hogy a jövőben hathatósabb védelmet nyújthassanak az érintett betegségekkel küzdőknek és az őket segítőknek.

Előadásokat beszélgetéseket szerveznek onkológusokkal, egyéb szakorvosokkal, dietetikussal, gyógytornásszal, ápolóval. Különböző kiadványokkal is segítenek, de a legfontosabb céljuk a megelőzés, és hogy felhívják a figyelmez a szűrővizsgálatok fontosságára. Ha ugyanis időben diagnosztizálják a rákot, sokkal nagyobb az esély a gyógyulásra.

 

 

Kiemelés: Főoldali kiemelésSola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt