Harminc éve segíti a borsod vármegyei háziorvosokat a Miskolci Vállalkozó Háziorvosi Rendszert Működtető Egyesülés. Az országban egyedülálló háziorvosi szakmai szervezetet 1993 szeptemberében 100 miskolci háziorvos hozta létre.
2023-09-29 |
Idén ünnepli 21-ik születésnapját a Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület. A miskolci székhelyű szervezet az eltelt több mint két évtized alatt sok más nonprofit szervezethez hasonlóan kalandos utat járt be és számos izgalmas tapasztalatot szerzett.
2023-07-25 |
A Debreceni Református Kollégium Baráti Köre a közelmúltban tartotta hagyományos találkozóját. Az eseményen Szabó Dánielt, egy 90 éves öregdiákot köszöntöttek, akinek átadták a Szenczi-díjat. Szabó Dániel édesapja református lelkipásztor volt, ebben a szellemben nevelkedett.
2023-05-18 |
Nagykálló Folyamatos Fejlődéséért Egyesület az elmúlt két évben egyre több eseményt szervez, mely hasznos és jó ügyek kezdeményezője és katalizátorja szeretne lenni a szeretett városuknak.
2023-04-28 |
Adománygyűjtő kampányt indít az Észak Kilián Közösség Egyesület március 25-én, amelyen zenés programokkal, kiállítással várják az érdeklődőket.
2023-03-22 |
Gécziné Nagy Mária a hagyományok megtartásával, de új célok meghatározásával kívánja vezetni a 19 éves szervezetet, amely országosan is jegyzett, ismert és elismert közösség. Tudományos konferenciáik, gombafesztiváljuk nagy érdeklődésre tart számot, eddig megjelent könyveik is nagy sikert arattak a laikusok és a szakmabeliek körében is.
2023-03-20 |
A mindennapi élet megkönnyítéséhez adományozott hasznos eszközöket és használati felszereléseket a makkoshotykai központú Quercus Egyesület egy kárpátaljai református közösségnek. Az adomány pénzügyi hátterét Szabó Zsolt, Heves vármegyei országgyűlési képviselő biztosította. Az áramátalakításra alkalmas inverterek, valamint a napi használati cikkek átadását Makkoshotykán, a helyi református gyülekezet szervezésében bonyolították le.
2023-01-18 |
Bár még csak egy éves a Nyírségi Generációk Kulturális és Hagyományőrző Egyesület, de nagyon aktív időszakot tudhat magáénak. Kereskai-Oláh Viktória a civil szervezet elnöke rádiónknak elmondta, a nyári hagyományőrző programok mellett ősszel is készülnek neves eseményekre. Októberben Szilva napot rendeznek, majd novemberben a magyar foci 6:3-as sikerére emlékeznek egy előadás keretében.
2022-10-06 |
Tolcsván tartotta éves közgyűlését a Felső-Magyarországi Várak Egyesülete. Azért a tokaji borvidéki települést választották helyszínül a szervezők, mert ott most zajlik a vizsgálata egy nagy kiterjedésű kelta várnak, amelynek egy részét látogathatóvá is szeretnék tenni idővel.
2022-07-17 |
Mindemellett nem feledkeznek el a fogyatékos fiatalokat ápoló szülőkről sem, nekik is szerveznek nyári programot.
2022-05-23 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt