A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezetével több területen is együttműködésre lépett. A közlekedési társaság csak az elmúlt évben 200 alkalommal kérte a Mentők segítségét, amikor utasai szorultak gyors ellátásra.
2023-03-15 |
A projekt 2,2 milliárd fotintba került, amelynek 60 %-át a kormány finanszírozta. A közlekedési eszközök beszerzése mellett töltőhelyeket is kialakítottak a Salétrom utcai telephelyen és a Doberdó utcán.
2022-09-02 |
Ingyen utazhatnak a DKV járatain a Debrecen város közigazgatási területén munkát végző egészségügyi, szociális, rendvédelmi és honvédelmi dolgozók. Debrecen városvezetése a város lakosai nevében ilyen módon is szeretne köszönetet mondani a koronavírus járvány idején tevékenykedő ezen szakembereknek. A villamosok, trolibuszok és egyes autóbuszok menetrendje április 6-tól megváltozott. Az utas terheltséget figyelembe véve vezette be újabb változtatásait a közlekedési vállalat ügyelve a járványügyi helyzetnek megfelelő előírásokra. Az utasok mozgását folyamatosan figyelemmel kísérik és ha kell, további változtatásokat léptetnek életbe.
2020-04-07 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt