A nyári hőség igencsak megviseli az emberi szervezetet, ilyenkor például megnő a hirtelen szívhalál kockázata, ami hazánkban évente 27 ezer ember halálát okozza.
2023-07-12 |
Egyre többet hallani ilyen esetekről a 112 Segélyhívó Hívásfogadó Központ részéről. Riportunkban annak jártunk utána, hogy gyermekeinket hogyan készíthetjük fel egy esetleges vészhelyzet megoldására. - Fontos gyermekünknek megtanítani a lakcímet, hogy mi a segélyhívó szám vagy Életmentő Applikáció és ezeket a telefonon, hogyan tudja használni. – mondta el rádiónknak Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat miskolci állomásvezetője.
2021-07-28 |
Mindez az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) által készített online felmérés során derült ki. Több nyilatkozó szerint, ha valaki rosszul lenne mellettük az utcán, nem mernének közbeavatkozni, legjobb esetben az első sokk után értesítenék a mentőket. Az újraélesztésről és annak tanulhatóságáról Leskó Diánával, az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarországi Régió kommunikációs munkatársával beszélgettünk.
2020-10-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt