14 évesen játszott először téttel, első alkalommal rögtön a tétje ötvenszeresét nyerte meg, és ettől persze rögtön úgy érezte, megváltozik az élete, tanulnia sem kell, csak minden nap játszania. Aztán hamar jött az első adósság, amelyet az édesapja akkor még kifizetett. Hosszú út vezetett a gödör aljára, majd onnan ki is, de vallja Krisztus megszabadította a függőségétől. Idén már 13 éve lesz, hogy - ahogy ő fogalmaz - józan. Ma már előadásokat tart szabadulásának történetéről, ezzel bátorítva sorstársait. Ismerjék meg Szűcs M. Sándor függőségének és szabadulásának történetét.
2023-03-10 |
Az ország legismertebb toxikológusa a droghasználatról, a szülők függőségeiről és a megdöbbentő halálozási statisztikákról is beszélt, amikor legutóbb Miskolcon tartott előadást. Nem titkolta saját függőségeit sem. Mi az, ami még nem függőség, csak jól esik, hol van a mérték? Hogyan beszéljünk otthon a gyermekünkkel a témáról?
2019-12-03 |
Talán nincs is olyan szervünk, szervrendszerünk, amelyet ne érintene rosszul a dohányzás. Annak pedig, hogy a cigarettákban lévő vegyületek folyamatosan roncsolják a sejtjeinket, nagyon súlyos következményei lehetnek, vagyis a dohányosoknál jelentősen megnő számos krónikus betegség kockázata. Dr. Somfay Attilával, a Szegedi Tudományegyetem Tüdőgyógyászati Tanszék tanszékvezető egyetemi tanárával beszélgettünk az Európa Rádióban.
2019-08-14 |
A kábítószer-használat nem mai világunk hozadéka, már az ókori népek is ismerték. A XXI. században már ott tartunk, hogy szinte havonta lehet hallani újabb és újabb drogok megjelenéséről. A különböző pszichoaktív szereket használók száma, sajnos évről évre növekszik a világon, így Magyarországon is.
0:00
0:00
2019-07-18 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt