10 év után megszűnhet a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, mivel nem tudják finanszírozni működésüket. Balogh Ernő vezető elmondása szerint a legnehezebb év van maguk mögött. Tavasszal elveszítették édesanyjukat, fő állatgondozójukat, aki az egyesület és a fenntartott állatmenhely alappillére volt.
2023-01-12 |
A közelmúltban sorra került a Szeremlei Sámuel Református Óvoda is. Az intézményben saját erőből nem tudták volna elvégezni a felújítást, pedig nagy szükség lett volna rá: csak egyetlen tény, a felújítás előtt nem folyt melegvíz a gyerekek csapjaiból.
0:00
0:00
2022-09-27 |
Világszerte számos hasonlóra van példa, a hozzánk legközelebbi Bécs, ahol egy dunai szigetet tartanak karban állatokkal. A település lakóinak egy része egyelőre nehezen tudja elképzelni, hogy élő állatok végezzék a tereprendezést, mások örülnek a kezdeményezésnek. Sirkó Zoltán kertészmérnököt, a Zöld Hódmezővásárhely program egyik vezetőjét hallják.
2020-08-01 |
Hamarosan megkaphatja az engedélyt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének új Állatvédelmi- és Szabadidős Központja.
2019-05-09 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt