Műtétre gyűjt egy egyházasrádóci család, akiknek kislánya agykárosodást szenvedett kétnapos korában. Kornélia nagyon sok fejlesztésen van túl, és bár az orvosok azt mondták szobanövényként fogja élni az életét, rácáfolt, március 1-jén lett 5 éves és jelenleg járni tanul.
2023-03-15 |
Csire Zsuzsi történetét többen ismerhetik, ő az a debreceni lány, aki második szívtranszplantációja előtt áll. 10 évesen esett át az első műtéten, ám sajnos az új szív lassú kilökődése megindult, így csak egy újabb műtét mentheti meg. Támogatására indított kampányt Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző, aki létrehozta a Váltsuk Valóra, együtt sikerül! Alapítványt, amelynek pólóit vásárolhatják meg mindazok, akik segíteni szeretnének. Debrecenben Zádor Attiláné Éva a kapcsolattartó, aki 8 éve pártfogolja Zsuzsit és családját.
2021-03-12 |
A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért alapvető célja, hogy szervhiány miatt ne haljon meg senki Magyarországon, és hogy a szervátültetett emberek megfelelő rehabilitációban részesüljenek.
2019-05-24 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola