Bokor Balázst, a Magyar Hollywood Tanács elnökét hallják arról, hogy a mátészalkai önkormányzattal valamint az Origo Film Group Zrt.-vel közösen azon munkálkodnak, hogy a régióból származó hollywoodi sztárokról való regionális megemlékezés központja legyen Mátészalka, illetve tovább erősödjön a szatmári város hollywoodi filmtörténettel kapcsolatos szerepe.
2023-02-08 |
Az Észak-magyarországi régió Magyarország északkeleti részén, az Északi-középhegység és az Alföld északi részén helyezkedik el. Területén három megye található: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye, központja Miskolc.
2020-11-19 |
Miskolcon találkoztak július 28-án a „Kreatív régió- Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország” gazdasági programban együttműködő négy megyeszékhely elöljárói. Veres Pál Miskolc, dr. Papp László Debrecen, dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza, és Fehér Andor Szolnok alpolgármestere vett részt a tanácskozáson. A találkozó célja, hogy a négy város együttműködve, határozott menetrend szerint tervezze meg a saját és térségük elkövetkező tíz éves fejlesztéseit. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumot Nagy Balázs, stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár képviselte.
2020-08-05 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt