Karsai Gábor, a GKI vezérigazgató-helyettese azt mondja, az eurózóna országaiban azonban már csak 3 százalék körüli az infláció, vagyis a magyar adat háromszor magasabb. Itthon vajon mikor mehetünk 5 százalék alá, vagy mikor érhetjük el a 3 százalékot? És vajon miért érez úgy a lakosság szeptemberben, hogy az infláció valójában 30 százaléknál is nagyobb? Erről is beszélgetünk a következő percekben Karsai Gáborral, a GKI vezérigazgató-helyettesével.
2023-11-23 |
Kevesebb bűncselekmény és közlekedési kihágás történt a városban az elmúlt esztendőben, mondta rádiónknak telefonon Dr. Dsupin Róbert rendőr ezredes, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vezetője.
2023-04-13 |
Az nem számít újdonságnak, hogy a lakosság nagyobb arányúnak érzékeli a pénzromlást, mint a hivatalos adat, de az jól látszik az adatokból, hogy nyílik az olló, vagyis egyre inkább távolodik egymástól a hivatalos adat és az emberek érzékelése. De kinek van igaza? Hogy áll össze a hivatalos inflációs adat és az emberek mi alapján érzékelnek több mint 20 százalékos inflációt? Molnár László, a GKI vezérigazgatója segít kibogozni a szálakat.
2022-05-27 |
2018-ban az elkobzott, illegálisan forgalomba hozott faanyag mennyisége 20 köbméter, a kirótt birság összege meghaladta az 5 millió forintot.
2019-05-28 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt