A közlekedésbiztonsági akció során felhívják az autósok a kerékpárosok és a gyalogosok figyelmét az ősszel megváltozott útviszonyokra, időjárási körülményekre.
0:00
0:00
2023-11-02 |
Az online csalások különböző módszereire figyelmeztet a rendőrség. Az áldozattá válás elkerülésének legjobb módja az, ha ismerjük a legjellemzőbb elkövetési módszereket és a gyanús jeleket felismerve, nem dőlünk be a csalóknak.
2023-10-09 |
Országos szinten 50 darab új rendőrmotor állt szolgálatba. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság két járművet kapott ezek közül, amelyeket már használatba is vettek a rend őrei. Ezekkel együtt így már 15 motorkerékpárral rendelkezik a főkapitányság járműflottája.
2023-07-11 |
Kevesebb bűncselekmény és közlekedési kihágás történt a városban az elmúlt esztendőben, mondta rádiónknak telefonon Dr. Dsupin Róbert rendőr ezredes, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vezetője.
2023-04-13 |
Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány a főkapitányság és a megyében működő rendőr-kapitányságok vezetőivel közösen várta a rendőrséggel rendszeres szakmai kapcsolatban álló médiatartalom-szolgáltatók munkatársait egy sajtóreggelivel egybekötött kötetlen megbeszélésre.
2023-03-20 |
A mutatókon, a felderítéseken lehet javítani, de nem lesz könnyű, mert nagyon jól dolgoztak a rendőrök eddig is.
2023-01-23 |
Dr. Kiss Attila vezérőrnagyot Pintér Sándor belügyminiszter július 1-jei hatállyal kinevezte a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárságának kabinetfőnökévé. A megüresedett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányi posztra a Heves megye rendőr-főkapitányt Czinege László dandártábornokot nevezték ki, ugyancsak július 1-jei hatállyal.
2022-12-18 |
Álljunk meg és figyeljünk oda egymásra- mondta Domokos Tibor rendőr törzsőrmester, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs és megelőzési osztályának refernse.
2022-04-16 |
Egy terephasználatra is alkalmas járművet adományozott a miskolci önkormányzat a városi rendőrségnek. A cél az, hogy tovább javuljon a település közbiztonsága.
2021-10-21 |
Kiss Attila vezérőrnagy szerint a szolgálunk és védünk szlogen mellé a jogszerűen, szakszerűen, következetesen és emberségesen kifejezések lesznek a mérvadók. Az országos idegenrendészeti főigazgatóság főigazgatója szeptember elsejétől tölti be új beosztását Miskolcon.  Az új vezető korábbi szerencsi rendőrkapitány, a regionális migrációs iroda megalakítója, idegenrendészeti szakember visszatért pályája kiindulási helyszínére Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe.
2021-09-18 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt