A 2021/2022-es tanév Országos Református Tanévnyitó rendezvényének augusztus 28-án Felsőzsolca adott otthont. Az ünnepi Istentiszteleten Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke, a Zsinat lelkészi alelnöke hirdetett igét. Az alkalmon átadták a pedagógus kitüntetések et, a Makkai Sándor díjakat majd Czibere Károly a Magyar Református Szeretetszolgálat Kuratóriumának Elnöke számolt be a „Radírozzuk ki a különbségeket” kampány eredményeiről.
2021-08-31 |
Felvételről közvetítettük a református oktatási intézmények országos tanévnyitó istentiszteletét. Igét hirdetett Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi alelnöke. A felvétel augusztus 28-án Felsőzsolcán készült.
Felvételről közvetítettük a Kárpát-medencei református oktatási intézmények tanévnyitó istentiszteletét. Igét hirdetett Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. A felvétel augusztus 29-én készült a nyírbátori református templomban.
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt