Az elmúlt időszakban a Tiszántúl több református gyülekezete alakított ki olyan látogatóközpontot, amelyben fogadni tudják a hozzájuk érkező turistákat. Most avatták fel Csengersimán és Nyírbátorban a korszerűsített, illetve az újonnan létrehozott szálláshelyeket. Ezek az egyházkerületben működő kerékpáros túraútvonal fontos állomásai lesznek, ezért is támogatta a fejlesztéseket az Aktív Magyarországért program.
2023-06-27 |
Fekete Károly az első hat éves ciklus után továbbra is marad a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. Az egyházi vezető eddig végzett munkáját is méltatja, a bizalmat is mutatja, hogy a püspöki tisztségre leadott 424 érvényes szavazatból 422-t kapott a tisztújítás során.
2021-01-19 |
Lefedi és támogatja a mai gyülekezeti működés területeit, előtérbe helyezve az egyház elsődleges feladatait. A gyülekezeti, vezetői és munkatársi képzés az ősszel indul el. Mintegy 50-en fognak október elején Beregdarócon találkozni. Ennek hátteréről Tóth-Mihala Veronika lelkipásztor és programvezető beszélt.
0:00
0:00
2020-08-11 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt