Rendkívül sokszor, mintegy 2 ezer alkalommal kellett intézkedniük a szabálytalanul parkolók miatt a nyíregyházi Közterület-felügyelet munkatársainak az elmúlt 3 hónapban - mondta el rádiónknak Bodrogi László vezető. Hozzátette: ez egy év átlagának az egyharmada, ami arányaiban nagyon sok. Attól, hogy ingyenes a parkolás, még nem jelenti azt, hogy bárhol le lehet állni. A KRESZ-szabályai - a veszélyhelyzet ellenére is –mindenkire vonatkoznak.
2020-06-19 |
Autós istentiszteleteket tartanak Kiskunmajsán és Móricgáton a református gyülekezet tagjai. A Bács-Kiskun megyei református egyházközség vezetői a koronavírus járvány miatt döntöttek a szokatlan forma mellett. Az első két alkalmon a szokásosnál többen vettek részt az istentiszteleten.
2020-05-10 |
A közlekedési kultúra az emberiség kultúrájának közlekedéssel összefüggő része. Szűkebb értelemben a közlekedési kultúra a biztonságot előtérbe helyező, udvarias, partnerségre törekvő, környezettudatos, toleráns közlekedési magatartásformák, viselkedési minták és attitűdök összessége. (wikipedia)
2019-08-06 |
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt