Mindennapjainkban több szerepkörben is igyekszünk helytállni. Otthoni, munkahelyi környezetben más-más kihívásokkal szembesülünk, nap mint nap. De hogy mindezekben hogy találhatjuk meg az egyensúlyt, erről is kérdeztük Kishonthy- Kardos Rita coach-ot, a miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPONT munkatársát.
2021-01-15 |
Egy krízis hetekre, hónapokra lebéníthat bennünket, és ezzel nincs is semmi baj a szakemberek szerint. A gyászt, a veszteséget meg kell élni, a legtöbb esetben nincs is szükség szakember segítségére. Azonban Szabó Tibor azt mondja, beszélgetetőtársra mindenképp szükség van. A coach "Így éltünk (túl) mi" című könyvében különböző kríziseket átélt emberek személyes történetén keresztül mutatja be, hogy van kiút a legmélyebb gödörből is.
2020-11-25 |
Fontos, hogy gyermekeinknek pozitív visszajelzéseket adjunk. De mi a különbség a pozitív visszajelzés és a dicséret között? „Túl lehet-e adagolni” a pozitív visszajelzést? Jár-e megerősítés alapvető, hétköznapi dolgokért? Melyek a legmegfelelőbb mondatok, és melyek azok, amelyeket inkább felejtsünk el? Ezekről beszélgetünk a következő percekben.
2019-08-28 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt