Abszolút első helyezést ért el a miskolci előadóművész-dalszerző, Barta Ildikó Találkozások című dala az olaszországi On The Music Waves nemzetközi dalversenyen, amelyen 24 ország előadóművészei és dalszerzői képviseltették magukat. A nemzetközi sikerről beszélgetünk a nyertessel.
2023-03-08 |
A teremtett világ szépségéről, és a teremtőről énekel majd szombaton este élőben Fóris Rita a Dal 2022 c. tévéműsorban. Azt mondja, elsősorban nem önmagát szeretné megmutatni, hanem az a legfontosabb számára hogy az üzenet minél több emberhez eljusson. A következő percekben a Szikra-díjas Fóris Ritát kérdezzük az Olyan szép c. daláról, és arról, hogy készül a műsorra. 
2022-02-02 |
Márciusban második Kossuth-díját, áprilisban Szikra-díjat kapott Gryllus Dániel zeneszerző, aki a múlt héten betöltötte 70. születésnapját. A koronavírus járvány miatt egyik díjat sem vehette át személyesen, de ezt megérti. Már hetek óta önkéntes karanténban van, ahol a szabadidejét alkotásra használja. Nagyhét és Húsvét között 9 dalt készített Lackfi János költővel együtt.
2020-04-28 |
Bertha Zoltán ifjúsági lelkész, a Csillagpont Band tagja különleges feladatnak látta a dal elkészítését.
2019-05-13 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt