Befejező, 4. üteméhez érkezett idén a Tiszántúli Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának átfogó korszerűsítése. 3 éve indult a munka a tető cseréjével, utána az utcai és belső udvari homlokzat szépült meg, most pedig a belső terek felújítása következik. A hivatal munkatársai emiatt már korábban kiköltöztek az épületből. Most folynak az előzetes feltárások és a közbeszerzési eljárás, néhány héten belül elkezdődhet a kivitelezés, és ha minden a tervek szerint halad, szeptemberre befejeződnek a munkálatok. A nagyszabású, több éves beruházáshoz 300 millió forint támogatást nyert el az egyházkerület, de a szükséges felújítások nagyságrendjét jelzi, hogy ezt 200millliós önrésszel kell kiegészíteni. O
2020-03-01 |
Beiktatták hivatalába Dénes Ágotát. A tiszacsegei gyülekezet lelkipásztora még 2018-ban került az egyházközségbe. Azóta számtalan új alkalmat indított el, és folyamatosan szervezi a különleges eseményeket. Kislányával és édesanyjával érkeztek a gyülekezetbe, ahol szeretettel fogadták őket.
2019-10-18 |
A tervek szerint idén még a belső udvar felújítását és az épület belső korszerűsítését is elvégzik. A beruházás összesen 350 millió forintba kerül, amely részben önerőből, részben pedig állami támogatásból valósul meg.
2019-06-03 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh