A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedésekhez kapcsolódva kedden átmenetileg bezárta kapuit a Füzéri vár. A turisták azonban nem maradnak program nélkül, ugyanis az önkormányzat akciót hirdetett, amely során aki először medve karmolás nyomot talál a zempléni település határában, egész éves családi belépőt nyer rendezvényeikre – közölte Füzér polgármestere.
2020-03-21 |
A füzéri lesz a Nemzeti Várprogram keretében az első teljesen befejezett, új szemlélettel elkészülő vár, a beruházás mintát adhat a többi erődítmény későbbi felújításához is – fogalmazott a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára Füzéren.
2019-11-27 |
Horváth Jenő polgármester elmondta: A most átadott beruházás az MNV Zrt. beruházásában zajlott le, a régészeti munkálatok 270, a kapu és az út építése pedig 80 millió forintba került.
2019-10-04 |
Egy százötven kilogrammos növendék borjúval végezhettek farkasok a hétvégén a Zempléni-hegységben található Füzéren – közölte a település polgármestere az Európa Rádióval. Horváth Jenő hozzátette: magángazdálkodóként tartott állatait villanypásztorral és karámmal körbekerített réten, pásztor és őrkutyák is őrzik. Éjszaka azonban nem tudja őriztetni a mintegy ötven szarvasmarhából és néhány borjúból álló csordát. A támadás szombat hajnalban történt, vasárnap vették észre az elpusztult állatot. A polgármester az ügy további részleteiről is beszámolt rádiónknak.
2019-07-03 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh