A mutatókon, a felderítéseken lehet javítani, de nem lesz könnyű, mert nagyon jól dolgoztak a rendőrök eddig is.
2023-01-23 |
Dr. Kiss Attila vezérőrnagyot Pintér Sándor belügyminiszter július 1-jei hatállyal kinevezte a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárságának kabinetfőnökévé. A megüresedett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányi posztra a Heves megye rendőr-főkapitányt Czinege László dandártábornokot nevezték ki, ugyancsak július 1-jei hatállyal.
2022-12-18 |
Egervári Sándor labdarúgó, vezetőedző, szövetségi kapitány volt a vendége a sátoraljaújhelyi Kazinczy Múzeum Harmadik félidő klubjának. Sportkarrierjét a pomázi hátsó füves pályán kezdte, majd onnan egyenes út vezetett a legjobb klubcsapatokhoz, 22 évesen már az NB I-ben futballozott. Védőként játszott a Honvéd, a Szeged, az MTK színeiben, 32 évesen már vezető edzőként dolgozott,
2021-11-19 |
Kiss Attila vezérőrnagy szerint a szolgálunk és védünk szlogen mellé a jogszerűen, szakszerűen, következetesen és emberségesen kifejezések lesznek a mérvadók. Az országos idegenrendészeti főigazgatóság főigazgatója szeptember elsejétől tölti be új beosztását Miskolcon.  Az új vezető korábbi szerencsi rendőrkapitány, a regionális migrációs iroda megalakítója, idegenrendészeti szakember visszatért pályája kiindulási helyszínére Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe.
2021-09-18 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt