Szabó Ferenc lett július elsejétől a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója, aki csaknem 26 éves szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik, a közterület-felügyelői és az önkormányzati rendészeti hivatás területén, az utóbbi években előbb az ügyleti- és térfelügyeleti osztály, majd a járőrszolgálati osztály vezetője is volt a Miskolci Önkormányzati Rendészetnél. Az új vezető azt szeretné, hogy minél előbb fiatalos, dinamikus, jó szakmaisággal rendelkező szervezetté váljon a rendészet, amely a lakosság feltétlen bizalmát élvezi.
2023-07-05 |
Nagy Zsolt címzetes esperes 20 évvel ezelőtt kezdte meg szolgálatát a Biharkeresztesi Református Egyházközség élén.
2023-02-27 |
A mutatókon, a felderítéseken lehet javítani, de nem lesz könnyű, mert nagyon jól dolgoztak a rendőrök eddig is.
2023-01-23 |
XVI. Benedek pápa emberivé tette a pápaságot azzal, hogy lemondott - mondja a december 31-én elhunyt egykori pápáról Máté-Tóth András valláskutató, az MTA doktora.
2023-01-12 |
Mi az előnye annak, ha valaki vendég vezető? Miért tud egy vendég vezető komoly kihívásokkal megbirkózni és sikeres változtatásokat véghez vinni? Ezekre a kérdésekre keresték a választ az MCC legutóbbi miskolci előadásán.
2022-10-19 |
„Erdélyi szolgálatom közben sohasem gondoltam arra, hogy az Anyaországban folytatom majd egyszer az utamat, de a Jó Isten máshogy döntött. 2019-ben hívtak el Fábiánházára, hogy legyek a település református lelkipásztora. Én pedig igent mondtam” - fogalmazott rádiónknak Gál Sándor lelkipásztor.
2022-06-20 |
Ivánné Nagy Erzsébet Bernadett 2020 óta a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának igazgatónője. Nehéz, járvánnyal terhelt időszakban került a nagy múltú oktatási intézmény élére.
2022-04-27 |
A PHARMAFLIGHT Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ Zrt. és a DKV Debreceni Közelekdési Zrt. kutatás fejlesztési és élettani vizsgálatok széles területeit érintő együttműködési megállapodást kötött. Ennek értelmében az elsősorban a közforgalmi pilótaképzéssel foglalkozó társaság, mely repülőorvosi tevékenységet is folytat a közlekedés biztonságát szolgálva a DKV járművezetői körében végez fáradtság és stressz vizsgálatokat.
2021-05-15 |
Tragikus volt az a baleset, amely még április 20-án történt Újfehértó közelében. A piros jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba egy traktor, amely két vonattal ütközött. A sofőr életét veszítette, az egyik mozdonyt pedig majdnem 20 méterre repítette az ütközés a vasúti pályáról.
2021-04-30 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola