Húsvéti ünnepi istentiszteletet közvetítettünk felvételről Kolozsvárról, az alsóvárosi református templomból. Igét hirdetett Adorjáni László, a gyülekezet lelkipásztora. A felvételt az Agnus Rádió készítette április 4-én.
Istentiszteletet közvetítettünk Kolozsvárról, a Bulgária-telepi református templomból. Igét hirdetett Visky János, a gyülekezet lelkipásztora. A felvételt az Agnus Rádió készítette.
Ravasz László Erdélyben püspökhelyettes volt, a trianoni határhúzások idején hívták meg Budapestre lelkésznek, végül úgy döntött, ha püspöknek is megválasztják, elköltözik a családjával Kolozsvárról a fővárosba. De hogy élte meg Trianont? Hiányzott-e neki Erdély? Na és hogy látta utólag, kellett volna-e a románok között missziót folytatni, és jobb kapcsolatot kialakítani, még Trianon előtt? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ Literáty Zoltánnal, a KRE adjunktusával.
2020-06-05 |
Pünkösdi ünnepi istentiszteletet közvetítettünk felvételről a Kolozsvár-Törökvágási református templomból. Igét hirdetett Bibza Gábor esperes-lelkipásztor. A felvételt 2019. június 9-én az Agnus Rádió készítette.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt