Hálaadó alkalomra került sor a mezőtúri református templomban. Többek között azért is, hogy 2022. szeptemberében indulhat el a Mezőtúri Református Bölcsőde első csoportja. Hálát adtak továbbá a Szendy Pál Református Idősotthon és Református Gimnázium Pályi István Sportcsarnoka felújításáért, valamint a Mihalina házaspár húsz éves mezőtúri szolgálatáért. Szirák Sára összeállítása.
2022-05-20 |
A koronavírus-járvány miatt a meghirdetett alkalmat idáig kétszer is el kellett halasztani, most azonban április 23-án, szombaton a Mezőtúri Református templomban ismét megvalósulhat. Az efféle találkozó egyrészt seregszemle: lehetőség a sokfelől összejött együttesek számára, hogy egymás előtt megmutassák, mit tudnak. Másrészt szakmai tapasztalatcsere: lehetőség a kollégák számára a repertoár szélesítésére.
2022-04-24 |
Istentiszteletet közvetítettünk felvételről a Mezőtúr-Belvárosi Református Nagytemplomból. Igét hirdetett Mihalina László, a gyülekezet lelkipásztora. A felvételt a Mezőtúri Református Televízió készítette április 18-án.
A Mezőtúr-Belvárosi Református Nagytemplomban szeptember első vasárnapján ünnepi istentiszteletre várták a híveket. A Mezőtúri Református Kollégium 490. tanévnyitó ünnepségén hálát adtak az általános iskolások számára elkészült új tornateremért és a Mezőtúri Református Látogatóközpontért, ahol megújult a Belvárosi Református Nagytemplom, a Református Gimnázium Díszterme és az Ókönyvtár épülete is. A hálaadó istentiszteleten Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke hirdette az Igét. Koncz Tibor, a Nagykunsági Református Egyházmegye esperese köszöntötte a jelenlévőket, és Mihalina László, a gyülekezet lelkipásztora ismertette a felújítási munkálatok részleteit.
2019-09-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola