A Szolgálati Iroda fő tevékenysége az Egyetem polgárai számára ingyenes közösségi programok megvalósítása, önkéntes tevékenységek szervezése, középiskolás diákok számára iskolai közösségi szolgálati lehetőségek biztosítása.
2024-01-10 |
A közelmúltban élménynappal nyílt meg a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására életre hívott Tanítsunk Magyarországért! program tizedik féléve a Miskolci Egyetemen. Az egyetemista mentorok munkájának segítésére két kisbuszt adott át ez alkalommal a program kormánybiztosa, György László. Ezen felül várják a mentorok jelentkezését a tanitsunkmagyarorszagert@gmail.com címen vagy személyesen a Miskolci Egyetem Közösségi Szolgálati Irodájában az A/1. magasföldszint 31-32. szobájában.
2023-09-13 |
Az Intro Napon a hallgatói jogok és tanulmányi kötelezettségek mellett hangsúlyosan esett szó a mindennapi diákéletet támogató szolgáltatásokról, közösségi, kulturális, szabadidős és sport lehetőségekről.
2023-09-12 |
A CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Miskolci Egyetem szervezésében valósult meg. 18 éve indult a Miskolci Filmfesztivál, egy év eltéréssel a Facebook és a YouTube is, továbbá a közösségi média, illetve a Web 2.0 forradalma. A konferencia előadásai során az előadók, a tudatos internethasználat és az okos digitális képességek kihívásait, megoldásait, jó gyakorlatait járták körbe a közösségi médiától kezdve egészen napjainkig, a mesterséges intelligencia és a deep fake világáig.
2023-09-12 |
Ezzel a címmel jelent meg egy kötet, amelyet Kocziszky György, a Miskolci Egyetem professzora szerkesztett. A szerzővel az Európa Rádió miskolci stúdiójában beszélgettünk arról, hogy vajon létezhet-e etikus közgazdaságtan. A riporter Sike Gábor.
0:00
0:00
2019-05-28 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt