A rehabilitáción egy csapat dolgozik, így ha szükséges több szakterület orvosa, valamint gyógytornászok, dietetikusok és pszichológusok is segítik a gyógyulást. A programra még várják a jelentkezőket. A részletekről Varga János, a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának docense számolt be.
2022-05-11 |
Hogyan lehet 170 fogyatékkal élő embernek elmagyarázni, hogy világjárvány van, és fel kell borítani az évek, évtizedek óta megszokott életüket? Ki segít a munkatársaknak, ki támogatja ebben a helyzetben az intézményvezetőt? A járvány után pedig hogy lehet visszatérni a korábbi normákhoz? A covid két éve után, a következő percekben ezekre a kérdésekre keressük a választ vendégünkkel, Görcsös Évával, az őrbottyáni Juhász Zsófia Református Szeretetotthon vezetőjével.
0:00
0:00
2022-04-27 |
Egyre több embernél jelentkeznek a koronavírus fertőzés után az úgynevezett post-COVID tünetek, amelyek között több a mozgással van összefüggésben. A gyógytornászok felhívják a figyelmet arra, hogy nem kell ezekkel a problémákkal együtt élni, ugyanis ez az állapot javítható. Mile Marianna gyógytornászt kérdeztük.
0:00
0:00
2021-02-28 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt