Az elismerést Gulicska Irén, a szervezet vezetője vette át. A díjhoz egymillió forint is járt, az összegnek köszönhetően jövőre is folytatódhatnak a kutyás terápiás foglalkozások.
2019-12-04 |
Megyei Príma Díjat kapott a sátoraljaújhelyi Zemplén Táncegyüttes, a régió hagyományainak ápolásáért, kutató- és feldolgozó munkájáért, saját koreográfiákért. A már világhírű együttes, minden korosztályt bevonva egyedülálló képzési, kulturális és szórakoztató tevékenységet folytat. A Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Príma Díjat. A díj célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében.
2019-11-19 |
A Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Príma-díjat. A kitüntetést azoknak adományozzák akik teljesítménye, az innovativitása példaként állítható a közösség elé. Idén 10 kategóriában, köztük vállalkozások körében is meghirdették. Az Év Építőipari Vállalkozása lett a Torkrét Bau Kft. A cég ügyvezető igazgatója Szabados Zoltán az Év Vállalkozója elismerésben részesült.
2019-11-17 |
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt