Az elismerést a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díj” átadóján vehette át a miskolci küldöttség. A városok, települések marketing tevékenységét elismerő „Városmarketing Gyémánt Díj” átadóját a Magyar Marketing Szövetség Budapesten tartotta.
2020-09-30 |
Külön gyerekzsűri is véleményezte a 2019-ben megjelent kortárs gyermekkönyveket a Magyar Gyerekkönyv Fórum az Év Gyerekkönyve Díj versenyében. Egy esetben ráadásul úgy is döntöttek a gyerekek, ahogy a szakmai zsűri is. A verseny részleteiről és a díjazottokról Szekeres Nikolett irodalmár számolt be.
2020-06-14 |
Az első elismerést a trianoni békediktátum 100. évfordulóján tartott megemlékezésen adták át a település református templomában. Az Összetartozunk Díj első kitüntetettje Lukács József, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület volt püspökhelyettese.
0:00
0:00
2020-06-13 |
A Mentők Napja alkalmából ajándékokat vitt és visz a napokban a választókerületéhez tartozó mentőállomások dolgozóinak dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő. Az abaúji és zempléni térségben Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon, Encsen, Ricsén mentőállomás, Pálházán pedig mentési pont működik. Az egyébként is áldozatos munkát végző szakemberek tevékenysége a koronavírus járvány idején még inkább felértékelődött.
2020-05-12 |
Az Európa Rádió kapta idén a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottsága által alapított Sajtó Díjat. Az erről szóló oklevelet Roósz András akadémikus, a bizottság elnöke adta át rádiónk főszerkesztőjének, Sike Gábornak, a miskolci MAB-székházban megtartott ünnepi közgyűlésen. A díjat a kiemelkedő tudományos ismeretterjesztő tevékenység elismeréseként alapította a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottsága.
2020-02-28 |
A Magyarországi Református Egyház fontosnak tartja a református diakóniában kiemelkedő szolgálatot végző testvérek munkájának kitüntetés formájában való elismerését. E célból a Zsinat a 2006. évi őszi ülésén megalapította a Juhász Zsófia és a Kiss Ferenc Díjakat. A Juhász Zsófia Díjjal az intézményes diakóniai szolgálatot, a Kiss Ferenc Díjjal a gyülekezetekben végzett diakóniai szolgálatot kívánja elismerni. A felterjesztések benyújtási határideje február 28-a - mondta rádiónknak Beszterczei András a Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda irodavezetője.
0:00
0:00
2020-01-26 |
Rangos szakmai elismerést kapott a Somogyi-könyvtár. A 2019-es Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton az idei Könyvtári Minőségi Díjat a szegedi intézménynek adták.
2019-12-18 |
A közelmúltban rendezték meg a Magyar Marketing Szövetség 2019-es díjátadóját, melyen a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház elnyerte "Az év marketingaktív vállalkozása 2019" fődíjat, továbbá 5x-ös "Marketing Gyémánt Díj" büszke tulajdonosa lett.
2019-12-08 |
A Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Príma-díjat. A kitüntetést azoknak adományozzák akik teljesítménye, az innovativitása példaként állítható a közösség elé. Idén 10 kategóriában, köztük vállalkozások körében is meghirdették. Az Év Építőipari Vállalkozása lett a Torkrét Bau Kft. A cég ügyvezető igazgatója Szabados Zoltán az Év Vállalkozója elismerésben részesült.
2019-11-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt