Harmadik alkalommal járták be Zemplén és Abaúj legszebb tájait a Zemplén Historic Regularity Rally résztvevői. Az idei esemény is sok látványosságot tartogatott a résztvevőknek és a nézőknek egyaránt, aminek köszönhetően Sárospatakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a megmérettetés.
2022-09-30 |
A második alkalommal megrendezett Zemplén Historyc Regularity Rally résztvevői bejárták az egész környéket és kiváló házigazdának nevezték Sárospatakot.
2021-09-23 |
A Rally Európa Bajnoki sorozat negyedik állomását november 6-a és 8-a között rendezik meg, egy világbajnoki futamgyőztessel. Pénteken Máriapócson szombaton Mád környékén, majd vasárnap Nyíregyházán a belvárosban láthatják a nézők a Nyíregyházi Rally mezőnyét. Az elmúlt egy-két hónap a Covid-protokoll kidolgozásáról szólt, amiből a szurkolók annyit éreznek majd, hogy a szervizparkot el kell zárni a nézők elől a versenyzők egészségének megóvása érdekében - többek közt erről beszélt rádiónknak Őry Tamás promóter.
2020-11-04 |
Rendkívül eredményes évet zárt a Csomós Miklós – Nagy Attila páros a tavalyi rally szezonban. Gyakorlatilag minden kategóriában, amiben elindultak, megszerezték az első helyet, a legértékesebb ezek közül talán mégis a Peugeot R2 Rali bajnoki győzelme. A csapat egy kötetlen találkozón köszönte meg barátaiknak, támogatóiknak és családtagjaiknak azt, hogy biztosították a hátteret a versenyzéshez. Ezen kértük a szezon értékelésére Csomós Miklóst.
2020-01-31 |
Több mint 20 retro autó részvételével rendezték meg Sárospatak központtal az első Zemplén Rally Historic Regularity versenyt. A résztvevők Bodrogköz, Hegyköz és Tokaj-Hegyalja útjain összesen 400 kilométert tettek meg. A versenyen egy 1973-ban készült AMG Mercedessel vett részt Kiss Norbert kétszeres Európa bajnok kamion versenyző, navigátora és versenyzőtársa a retró autók nagy kedvelője, Horvát Richárd Hatvan polgármestere volt. A versenyen több érdekes autót is láthattak az érdeklődők, közöttük egy korábban nagy divatnak örvendő, úgynevezett kit-car-t, amelyeket darabokban kapott meg egykori első tulajdonosa és ő rakta össze az alkatrészekből a járművet.
2019-11-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola