Ez a véleménye a 2020-as évről a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökének. Rácz Imre annak ellenére mondja ezt, hogy szélsőségesen szeszélyes volt az időjárás az idén. Véleménye szerint még mindig sok a feladat a mezőgazdaságban. A Covid-helyzet például rávilágított arra, hogy fontos az önellátás. Rácz Imrével Gaál Tamás beszélget.
2020-12-17 |
A kormány által januárban bevezetett új nemzeti alaptanterv és a júliusi 10%-os pedagógus béremelés foglalkoztatja a szférában dolgozók életét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógus Szakszervezet elnökét Molnár Zoltánt kértük meg, hogy foglalja össze, jelenlegi helyzetben a pedagógus életpálya nehézségeit és ezekre kitalált megoldásokat, elképzeléseket. Illetve a kormány által bevezetni kívánt béremelést fejtette ki részletesebben.
0:00
0:00
2020-03-10 |
Rendkívül eredményes évet zárt a Csomós Miklós – Nagy Attila páros a tavalyi rally szezonban. Gyakorlatilag minden kategóriában, amiben elindultak, megszerezték az első helyet, a legértékesebb ezek közül talán mégis a Peugeot R2 Rali bajnoki győzelme. A csapat egy kötetlen találkozón köszönte meg barátaiknak, támogatóiknak és családtagjaiknak azt, hogy biztosították a hátteret a versenyzéshez. Ezen kértük a szezon értékelésére Csomós Miklóst.
2020-01-31 |
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt