Nem egyöntetű lelkesedéssel fogadták Kínában Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok gyorskorcsolyázók érkezését - legalábbis ez derül ki a kínai sajtóban megjelent cikkekben és internetes kommentekből.
2022-11-15 |
Egy miskolci 14 éves kislány nyerte a fővárosi Vivicita futóversenyt - 800 nő közül egy miskolci kislány volt a leggyorsabb - A görömbölyi válogatón kijutott az utánpótlás világbajnokságra Olaszországba, és még csapatban 5. egyéniben 15. lett a miskolci Lövei Vanda az utánpótlás hegyifutó vb-n.
2022-07-17 |
Harmadszor tért vissza Balkányba Mirgai László vezetőedző, aki második otthonának tartja a Balkány focicsapatát. A szakember terve az, hogy minél több utánpótláskorú fiatalt beleépítsen a csapatba és nyáron egy pár rutinos játékost is igazolhasson, hogy újra bajnoki címet szerezhessen a megyei első osztályban. Mirgai László kiemelte, nagyon jó körülmények között dolgozhat Balkányban, így minden adott egy jó szereplésre.
0:00
0:00
2021-02-11 |
Országos bajnoki címet szerzett Pazonyi Balázs serdülő kategóriában az elmúlt évben. A nyíregyházi darts klub játékosa volt a rádiónk vendége, akinek nagy álma, hogy egyszer a világ legjobbjai között játszhasson. Mint megtudtuk, édesapjával, Pazonyi Miklóssal sokat gyakorolnak, de tudják mindketten, hogy az előre lépéshez további versenyszituációk szükségesek és minél jobb lehetőségek.
0:00
0:00
2021-02-04 |
A friss bajnok (a képen jobboldalon) a hétvégi megmérettetés után már hétfőn újra edzésbe állt. Ott beszélgettünk vele, először arról érdeklődve, hogy megszokta-e már azt, hogy súlycsoportjában jelenleg ő áll a sportág élén.
2020-11-04 |
42 országos bajnoki címmel büszkélkedhetnek a Nyíregyházi Fókák Sportegyesületének tagjai, akik senior úszásban jeleskednek. Az egyesület tagjai szeretnék népszerűsíteni a sportágat és szívesen jótékonykodnak is, hisz náluk igazi életforma az úszás, amit kortól függetlenül mindenkinek ajánlanak. Cseh Imre alapítóval, az egyesület elnökével Pokrovenszki Gergely beszélgetett.
2020-05-06 |
Rendkívül eredményes évet zárt a Csomós Miklós – Nagy Attila páros a tavalyi rally szezonban. Gyakorlatilag minden kategóriában, amiben elindultak, megszerezték az első helyet, a legértékesebb ezek közül talán mégis a Peugeot R2 Rali bajnoki győzelme. A csapat egy kötetlen találkozón köszönte meg barátaiknak, támogatóiknak és családtagjaiknak azt, hogy biztosították a hátteret a versenyzéshez. Ezen kértük a szezon értékelésére Csomós Miklóst.
2020-01-31 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt