Az egyik nagy áruházlánc társadalmi felelősségvállalásának köszönhetően élelmezéssel kapcsolatos, társadalmi célú projektekkel lehetett pályázni. Az egyik nyertes a miskolci Szimbiózis Alapítvány, amely az "Élj egészségesen, élj SajtAuchan" programban, a hazai sajtkultúra fejlesztésén dolgozik, valamint a sajtfogyasztási szokásokon kíván változtatni.
2022-06-08 |
A miskolci Szimbiózis Alapítvány által működtetett manufaktúrában készült zsíros tehénsajtkrém arany, míg a zsíros kecskesajtkrém bronz minősítést kapott az Etyeken megrendezett Magyar Sajtmustrán. A rangos szakmai elismerés egy újabb bizonyítéka annak, hogy a fogyatékossággal élő emberek is képesek értékteremtő munkát végezni.
2020-09-12 |
Hamarosan minőségibb sajtot kapunk, ha trappista sajtot emelünk le a boltban a polcról. Ma ugyanis meglehetősen megengedően fogalmaz a Magyar Élelmiszerkönyv, de ez változni fog. Ma tulajdonképpen egy félkemény sajt kategóriájának felel meg a trappista leírása, de Hegedűs Imre szerint ez nagyon messze áll a trappista szerzetesek receptúrájától.
2020-03-05 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt