Elindult Magyarország új fogyasztóvédelmi blogja. A Panaszakadémia célja egy olyan közösség létrehozása, amelyben mindenki független és szakmai tanácsot kap, és egyúttal mások figyelmét is felhívja a fogyasztókra leselkedő veszélyekre. A blog országosan elérhető, így a miskolci fogyasztók is kaphatnak tanácsot sokféle témában.
2021-05-27 |
Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatója rádiónknak azt mondta: a megyénkben is jelentős iparágat képviselő baromfihús-feldolgozóipar a takarmányárak drasztikus emelkedése miatt kényszerül drágításra. Közlése szerint Kína olyan mértékben vásárolta fel a kukoricát, hogy még az is kérdéses, lesz-e mit enni adni az állatoknak
2021-05-23 |
Hamarosan minőségibb sajtot kapunk, ha trappista sajtot emelünk le a boltban a polcról. Ma ugyanis meglehetősen megengedően fogalmaz a Magyar Élelmiszerkönyv, de ez változni fog. Ma tulajdonképpen egy félkemény sajt kategóriájának felel meg a trappista leírása, de Hegedűs Imre szerint ez nagyon messze áll a trappista szerzetesek receptúrájától.
2020-03-05 |
A Nyírtávhő Kft. 30 millió forintot juttat vissza a fogyasztóknak, de mindig vannak olyanok is, akiknek plusz összeget kell befizetniük. Joó László ügyvezető igazgató elmondta: az idei tél hosszabb volt, mint a 2017/18-as, de nem volt hidegebb. Nem ez az egyetlen aktualitás a Nyírtávhőnél: augusztus közepéig 4000 fős mintán keresztül mérik az elégedettséget, ez kétévente egyébként kötelező is.
2019-08-05 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt