Erről 1983 óta emlékeznek meg. John F. Kennedy amerikai elnök 1962. március 15-én hirdetett ki egy történelmi fontosságú nyilatkozatot, amelyben a négy alapvető fogyasztói jogot -a biztonsághoz, az információhoz, a választáshoz és a képviselethez való jogot foglalta össze.
2023-03-24 |
Nemzeti ünnepünk és államalapító Szent István király napja, augusztus 20. alkalmából ünnepi közgyűlést tartott Debrecen város képviselő-testülete. Ekkor adta át Papp László polgármester az idei díszpolgári címeket is. Ezen elismerések adományozásának hagyományos alkalma a város napja, április 11-e, azonban ebben az esztendőben a járványhelyzet miatt ez az esemény akkor elmaradt.
2021-08-24 |
A református egyház tudományos testülete a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen tartja éves ülését, közgyűlését és szekcióüléseit. Idén több mint kétszázan vesznek részt a tudományos találkozón, ahol a plenáris ülést követően tizennégy szekcióban folytatják majd a munkát a testület tagjai. A részletekről a megnyitó előtt készített összeállítást Buzás Bori, amelyben először a Hodossy-Takács Elődöt a Doktorok Kollégiuma főtitkárát hallják.
2019-08-28 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt