Ünnepélyesen átadták a nyíregyházi Jókai Mór Református Általános Iskola új épületszárnyát. A másfél milliárdos beruházás után tantermekkel, ebédlővel és egy modern, XXI. századi tornateremmel bővült az épületegyüttes. Ez utóbbi különlegessége, hogy nem a földszinten, hanem a 3. emeleten helyezkedik el, így a tornateremi zaj nem zavarja az alatta lévő hat tanteremben zajló oktatási munkát.
0:00
0:00
2022-03-26 |
Kétszázmillió forintot biztosít a Tokaj-Zemplén fejlesztését célzó program a sárospataki Iskolakertben álló, 1862-ben épült tornaterem teljes felújítására – jelentette be a helyszínen tegnap Wáberer György a program kormánybiztosa.
2021-12-04 |
Minderre az a közel 360 millió forintos pályázat nyújtott lehetőséget, amelyet a fenntartó Sárospataki Tankerületi Központ nyert el a fejlesztésre. Az átadási ünnepségen Szebeni Endre polgármester elmondta: régóta vártak erre a beruházásra.
2021-06-02 |
A napokban is zajlik a pálházi Hegyköz Általános Iskola felújítása, főleg a tornaterem felújítása érkezett látványos szakaszába. Erről, valamint más iskolafejlesztésekről kérdeztük Donkó Józsefet, a Sárospataki Tankerületi Központ igazgatóját.
2020-12-12 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt