A Meggyesalja Avasalja utca felőli vége háromsávossá bővült, kétirányú forgalommal, új forgalmi renddel. A projekt részeként felújították a Kálvin János, a Rácz György és a Petőfi utcák érintett részeit. Zajcsillapító burkolatot kapott a Rácz György utca, a Petőfi utca elejére pedig térkőburkolat került. A részletekről elsőként Veres Pál polgármestert hallják.
2023-12-19 |
Modern eszközök és szoftver programok segítik az orvosi munkát a Szabolcs – Szatmár - Bereg Vármegyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházban, Nyíregyházán.
2023-09-27 |
A Debreceni Református Kollégium Óvodája több mint 700 millió forintból bővült és újult meg. Az intézmény a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjában részesült állami támogatásból. A meglévő létesítmény mellé egy újat építettek, ahol egy csoportszoba kapott helyet, valamint egy 80 négyzetméteres tornaterem és egyéb kiszolgáló helyiségek, de bővült az udvar is. Ezek mellett renoválták, kifestették a régi épületet is.
2023-09-20 |
A programban országszerte 66 óvoda épült fel vagy újult meg, ebből 23 a Tiszántúli Református Egyházkerületben.
2023-09-16 |
Jó ütemben halad a Bortemplom felújítása, a Városi Uszoda és a Városi Sportcsarnok fejlesztése, valamint a Borbarlang, az egykor ikonikus szórakozóhely átalakítása, funkcióbővítése.
2023-08-29 |
Csaknem 960 millió forintból újult meg a miskolctapolcai őspark. Fejlesztették a teljes közműhálózatot, megszépültek a sétálóutak, mintegy 30 ezer növényt ültettek el a területen. Emellett miniatűr bronzszobrokat és fa játékszobrokat helyeztek ki.
2023-08-29 |
Több nagyobb fejlesztés már lezárult, de sok beruházás még folyamatban van Miskolcon. A következő percekben Szunyogh Lászlóval, a borsodi vármegyeszékhely főépítészével beszélgetünk a nemrégiben átadott kerékpároshíd jelentőségéről, valamint az Avasi kilátó fejlesztéséről, rekonstrukciójáról.
2023-08-24 |
Januártól indul a támogatott lakhatás, az új épületbe, amelyet a Méliusz téren alakítanak ki, 10 halmozottan fogyatékos felnőtt költözhet be. Az épületre egy pályázaton nyert támogatást az intézmény, az építkezés már zajlik. A belső bútorzat megvásárlásához viszont adománygyűjtést szerveznek.
2023-07-17 |
Húsz évvel ezelőtt rakták le a szociális gondoskodás alapkövét Fényeslitkén. Erre emlékeztek a minap – ünnepi istentiszteleten. A hálaadó alkalmat azért is tartották, mert ismét sikerült új épületrésszel bővíteni a református szociális szolgáltató központot. Fényeslitke református lelkipásztorával, Bezzegh Gáborral beszélgetünk.
2023-07-14 |
Országos szinten 50 darab új rendőrmotor állt szolgálatba. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság két járművet kapott ezek közül, amelyeket már használatba is vettek a rend őrei. Ezekkel együtt így már 15 motorkerékpárral rendelkezik a főkapitányság járműflottája.
2023-07-11 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt