A járműparkból hét darab Volvo és Credobus Econell tipusú szóló jármű, valamint harminckét darab magyar gyártású csuklós autóbusz.
2023-08-02 |
Száz új Credobus Inovell autóbuszt állított forgalomba a Volánbusz országszerte. A miskolci buszpályaudvar képe is megváltozott, hiszen a legutóbbi fejlesztés során borsod megye kapta az országban a legtöbb új járművet. Kató Józsefet, Dél Szabolcs-Szatmár Bereg megye forgalmi üzemvetőjét kérdeztük.
2023-01-05 |
Összesen hat darab nagy befogadóképességű, szóló kivitelű Volvo 8900 típusú autóbusz állt szolgálatba Mískolcon. Ezek jelentős színvonal-emelkedést eredményeznek a megye helyközi közlekedésében, és hamarosan további hat, Mercedes-Benz Intouro M típusú jármű is frissíti az állományt.
0:00
0:00
2022-03-12 |
Folytatódnak a fejlesztések, hiszen a napokban megjelentek azok a közbeszerzési pályázatok, melyek keretében a társaság 543 járművet vásárol. Az első autóbuszok akár már az év végén forgalomba állhatnak.
2022-01-14 |
Miskolc és Onga között új, ütemes menetrend biztosít egyenletes utazási lehetőségeket. A nyaralások tervezésénél hasznos információ lehet, hogy nagymértékben átalakul a Balaton térségében közlekedő autóbuszjáratok menetrendje, és az ország számos pontjáról könnyebben elérhetővé válik a tó a nyári időszakban is.
2021-06-18 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt